NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 18 september 2013

Maak er helemaal jouw dag van...


Hallo copic fans,

Het is vandaag weer mijn beurt ( Wenda ) om jullie een kaartje te laten zien. Het is een kaartje geworden met gezellige kleuren, hij is voor een vriendin die dol is op vlinders van daar de hoeveelheid. De digi is van Make It Crafty ze heet Holly Rose.


Heb de digi uitgeknipt met een wit randje er om heen normaal doe ik dat nooit maar met deze haren was het geen doen anders. de kaart is verder afgemaakt met roosjes in verschillende kleuren en vlinders die ik uit gestanst  heb en vervolgens door de melting pot met witte embossing powder en gekleurd met Perfect Pearls.


De kleuren die ik gebruikt heb zijn :

Huid : E11 - E00 - E000
Haar : E37 - YR24 - Y26 - Y15 - Y21 - E50
Oranje : E17 - E13 - YR16 - Y17 - Y23
Blauw : 110 - BG09 - BG05 - BG72 - BG000

Hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met dit kaartje en geniet verder van jullie dag.

6 opmerkingen:

Unknown zei

Oh, Wenda, wat een plaatje weer! Geweldig!

Malika zei

Oh Wenda jij geeft mij zoveel inspiratie, om nog mooier in te kleuren. Je kaart is trouwens weer prachtig

Malika

Marijke zei

Weer een prachtige kaart Wenda. Je kleurwerk is weer formidabel. En je vlindertjes vind ik ook erg leuk. Groetjes Marijke.

Marijke zei

Weer een prachtige kaart Wenda. Je kleurwerk is weer formidabel. En je vlindertjes vind ik ook erg leuk. Groetjes Marijke.

Dobra zei

Beautiful card, beautifully painted stamp.
Beautifully presented.
Work I really like.
I would like to paint so beautifully stamps

Helena Wilde zei

Ik wil even laten weten dat ik alle kaarten op deze site echt kunst vind. Ik denk niet dat ik het zo mooi zou kunnen kleuren. Het lijkt wel gedrukt of geschilderd. Die copic markers lijken me wel het einde.
Ga zo door allemaal!
Groetjes Helena