NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zondag 8 september 2013

Hier is Bestie alweer

Hallo,

we hebben elkaar een beetje aangestoken, ook Annie kleurt graag een Bestie. 
Vanaf het begin troffen deze poppen ons door de enorme vriendelijke ogen en de kledingkeuze, laagjes met stipjes en streepjes. Soms zijn de haren wat lastig te kleuren, die leuken we dan op met Molotow stippen.


Dit keer een kaart van Annie, ik heb veel gekleurd, maar kom niet aan het op een kaart zetten toe. Copics blijven mijn favoriet, daarbij zijn nu ook nog de PanPastels en de Molotow markers gekomen. Ja, dan kom je wel eens in tijdnood. Maar je hoort mij niet klagen, ik ben blij dat ik deze merken mag promoten.
Vrijdag hadden Yvonne en ik de eerste Panpastel-lessen in Nederland, zowel bij les als bij les 2 een volle groep. Ze hebben bijna allemaal ingeschreven voor les 3 de spontaan bedachte les 4.
Voor de plaatsen en data van deze lessen verwijs ik naar ons PanPastelblog 


´s Avonds mocht ik de mooie Metallic PanPastels laten zien, Marlous heeft heel wat pre-orders kunnen schrijven. Deze wil je echt allemaal hebben. Je hoeft ze niet te bewaren voor de kerst. Hier heb ik licht zilver gebruikt. We krijgen half september de zes Metallic kleuren binnen.
Hier een klein voorschotje.

 Deze Studio Light roos stempelde ik eerst met Versamark en bewerkte hem dan met PanPastel zilver. Daarover heb ik dezelfde roos met zwart gestempeld en deze ingekleurd met PanPastel, de lijnen geaccentueerd met zwarte Molotow en streepjes gezet met witte Molotow.
Maar nu even terug naar de kaart.
De gebruikte papieren en de roosjes zijn gemaakt met materiaal van StudioLight, de witte stansjes zijn gemaakt met mallen van Noor-design.


Voor het kleuren gebruikte Annie
huid E000-00-11-13
Haar E 21-25-29
Blauw B91-93-97
Roze R 81-83-85
OkerYR21-24-27

Zoals jullie wel zullen merken, heb ik dit keer geen tutorial, dat zat er qua tijd niet in.
Ik wens jullie een fijne nieuwe week, waarin voor mij weer van alles zit, van DT dag Noor, tot een bruiloft in Twente en dan vrijdagmorgen richting Hagen voor het Stempelmekka
groet Diny

4 opmerkingen:

Aartje zei

Prachtig Diny, zowel je Bestie als je pan pastel kasrt.
Groeten, Aartje

Yvonne zei

Wat een gave kaart van Annie!!
Jouw pan Pastel ziet er ook weer top uit natuurlijk en wat was het geweldig leuk om samen les te geven.
liefs Yvonne

Unknown zei

Mooi!

Malika zei

Diny als copic marker fan, doe ik heel wat inspiratie op door te kijken hoe jij inkleurt. Trouwens de kaarten zijn weer prachtig hoor

malika