NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 15 april 2015

Cool Christmas


Hallo Copic fans,

Wat een lekker weer vandaag en dan kom ik met een kerst kaartje voor jullie, misschien om af te koelen dan maar. Het komt eigenlijk dat ik altijd te laat aan de kerst kaarten begin elk jaar weer, dit jaar heb ik echt besloten dit te voorkomen en elke maand 2 kerst kaarten te maken ( lukt bijna ).
Het design papier is uit een blokje van "Bo Bunny" uit het blokje "Altitude Collection" van wie de tekst stempel is weet ik echt niet meer, verder is de kaart afgewerkt met roosjes en sneeuw sterren van een stans van MFT en deze zijn ingespoten met glimmers.


Het afdrukje is er een van "Wee Stamps" en is weer gekleurd in de kleuren van het design papier. voor de sneeuwpop gebruik ik nooit alleen maar grijs maar ook blauw en en beetje paars dat vind ik persoonlijk mooier, meer een ijs kleur.


Gebruikte kleuren :

Sneeuw / Pop : N2 - BV20 - B000 - N0
Achtergrond : BG11 - BG10
Groen / Blauw : BG49 - BG57 - BG13 - BG53
Paars : V09 - V06 - V05
Zwart : T9 - T7 - T6 - T5 - T4
Bruin : E44 - E43 - E42 - E40
Blaadjes : YG67 - YG65 - YG61

Hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met dit kaartje en geniet allemaal van het mooie weer vandaag.
 

2 opmerkingen:

Lin zei

Beautiful colouring, a really vibrant and contemporary Christmas card. Love the snowflakes and the wood effect background too.

Lin

Diny Sprakel zei

Lekkekr op tijd, deze mooie kerst/winterkaart. Groet Diny