NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


donderdag 20 augustus 2015

We hebben een winnaar!!!!

Hallo allemaal,Zoals dinsdag al gemeld was hebben we de 100 volgers op Pinterest ruim gehaald ^.^  Op het moment van winna(a)r(es) kiezen hebben we maar liefst 156 volgers. We vinden het super dat we al zoveel volgers hebben, maar er kunnen er nog meer bij natuurlijk. Dus wil je niets missen, meld je dan aan als volger van onze pinterest pagina. En dan nu zoals beloofd gaat er een Candy uit. 

Wat is de Candy?? Nou dat zullen we jullie eens vertellen. De candy bestaat uit 2 sketch markers naar keuze!! Is dat gaaf of niet?!

En dan nu de gelukkige dame die de candy heeft gewonnen:

Rovianne Thorpe!! 

Van harte gefeliciteerd namens het DT

Stuur even een mail naar copicbenelux@gmail.com met als onderwerp candy winnaar Pinterest. Geef in de mail aan welke Copic Sketch Markers je wilt ontvangen.

Heel veel plezier met je gewonnen prijs!!

Groeten,
Het Copic Benelux Design Team

1 opmerking:

rovianne zei

Oh wow! Dank je! Ik ben al aan het rondkijken voor leuke kleurtjes. Heel erg leuk. Mailtje komt zsm.