NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 7 augustus 2015

Music

Hallo lieve Copic fans,

Het is bijna weekend en dat betekent veel kleuren en freubelen hier in huis met af en toe een wasje tussendoor. Van de week ben ik bezig geweest met een hele leuk digi van Make it Crafty genaamd Soprano Opera Singer. 

Met het kleuren begin ik altijd eerst met de huid en dan het haar. Dit keer heb ik een andere kleur haar geprobeerd. Bruin met een beetje een rode gloed erin. Ik vind het wel een leuke combinatie. Die hou ik erin ^.^


Nu had ik voor het decor zwart met rood gekozen, dus heb ik de kleding van mijn zangeres ook deze kleuren gegeven.


Nu dacht ik bij een Opera zangeres hoort wel een decor. Ik ben dus druk opzoek gegaan naar een leuk decor voor bij deze digi. Ik heb het decor gemaakt met mijn Silhouette Cameo. De achtergrond heb ik met de airbrush gemaakt. Met de Silhouette heb ik een stencil gemaakt met sterren en deze op geel karton gelegd. Hier ben ik met de 110 op gaan airbrushen.


De tekst stempel is er 1 van Noor! Design en vond ik wel toepasselijk bij dit tafereeltje. Hieronder nog een foto vanaf de zijkant. Dan zie je dat het een soort trapkaart is


De kleuren die ik heb gebruikt om deze dame in te kleuren zijn:
 Huid: E000-E000-E00-E11-E04
Haar: E07-E09-E47-E49
Jurk: R35-R37-R59 en N4-N5-N8-N10-100
Jas en schoenen: N4-N6-N8-N10-100

Ik hoop dat jullie een beetje hebben genoten van mijn post en wens jullie een zeer prettig weekend toe. Tot de volgende keer.


2 opmerkingen:

corryskaart zei

hoi alexandra
wat een geweldig leuke en mooie kaart erg leuk met deze stempel en zo mooi gekleurd!!
groetjes corry

Alexandra van den Berg-Verhoeven zei

Dank je wel Corry voor dit super lieve compliment ^.^ daar doen we het voor.

Lieve groetjes Alexandra