NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


dinsdag 18 augustus 2015

Pinterest volgerscandy

Hallo allemaal,

wij houden op Pinterest precies bij wat we hier op het blog publiceren. 


Een tijdje geleden hebben we een candy beloofd bij 100 volgers, ik zag dat we daar al over heen zijn. Voor degene die het gemist hebben, nog 1,5 dag de kans om volger te worden. We verloten donderdag 20 augustus de candy en wel 2 sketch markers naar keuze. Jouw kans om je collectie aan te vullen of te starten. Ook met twee markers creëer je al prachtige werkstukken. Dat kun je allemaal opzoeken op onze Pinterest pagina.
We hopen op nog meer volgers.

Groeten,
Het Copic Benelux Design Team

7 opmerkingen:

Saskia van den Berk zei

Oooooooooooooooo wat een leuke actie, Ik hoop dat jullie deelnemers hebben met deze ACTIE. Knuff Sas

KellyBelly zei

Wat een leuke actie! Ik ben pas een week in het bezit van een aantal markers maar ik heb er kei veel zin in om ermee te starten!

rovianne zei

Ik ben een volger en heb al vele leuke ideetjes gezien. De candy had ik gemist maar wat leuk!

Unknown zei

schitterende actie!!! Leuk om een volger te zijn... Vind de werk die gemaakt worden met copics toch al zo leuk. Volg Diny Sprakel al heel erg lang en bij haar ben ik al helemaal verliefd geworden op jullie artikel..
vr. gr. Rika

Karen Hemel zei

Ik ben volger geworden en ben benieuwd naar de creaties

Unknown zei

Ik ben ook volger geworden en heb gisteren mijn eerste copics besteld. Heb er heel veel zin in. Heb natuurlijk nog niet alle kleuren. Maar ben wel benieuwd naar de creaties. Kan ik nog een hoop van leren dat weet ik wel zeker.

dragonfly60 zei

Have followed your blog for a long time and it is now a pleasure to follow on Pinterest. You are my copic inspiration!