NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zondag 30 augustus 2015

Excitement


Hallo Copic fans,

Het is weer aan mij om jullie wat te laten zien, het is een mannen kaart geworden. Het achtergrond papier is van IndigoBlu uit de set Vintage Memories, kwam mooi uit zo want de kaart is voor een auto monteur die bijna jarig is. Ook de radars zijn Altered ego's van IndigoBlu en heb ik eerst zwart gespoten met de air-brush en vervolgens met mijn vingers wat zilver en brons aangebracht.


Het afdrukje is weer van Kenny K. blijft toch mijn favoriet voor mannen kaarten, meestal zou ik voor dit afdrukje voor wat heldere kleuren gekozen hebben maar vond dat niet echt passen bij het papier. Dus op zoek naar een iets diepere kleur dan dat de auto is en zo kwam ik uit in de E lijn. Ondanks de andere kleur keuze is het toch weer een mooi geheel geworden dacht ik zo, op de schoenen en pet nog wat stickles aangebracht. 


Gebruikte kleuren zijn :

Huid : R22 - R20 - E11 - E00 - E000 - E0000
Haar : E30 - E31 - Y32 - YR21 - YR24 E37
Kleding : E18 - E19 - E17 - E15 - E13
Wit : W2 - W1 - W0 - W00

Hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze mannen kaart. 

2 opmerkingen:

Juanita zei

Super mooi!
Liefs Juanita

KarinsArtScrap zei

schitterende en super gave kaart
Gr Karin