NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 15 december 2014

Warme winterwensen


Hallo Copic fans,

Vandaag heb ik weer zin in een kerstkaart. Toen ik deze stempel zag van Magenta was ik meteen verkocht. Eerst heb ik er een kaart met acrylverf van gemaakt. Voor dit blog wil ik het natuurlijk ook een keer proberen met mijn Copic markers. Dit is hem geworden:


Ik heb weer gebruik gemaakt van Memento inkt zwart en het perfect colouring paper van Copic. Eerst ben ik begonnen met de sjaal en de oorwarmers. Daarvoor heb ik de volgende rode markers gebruikt:


Daarna heb ik de tak gekleurd waar ze op zitten. Deze kleuren heb ik niet geblend om het een gemêleerd effect te geven. 


Het zijn witte vogeltjes maar om ze toch een warme uitstraling te geven heb ik de punten van de staarten en de bovenkant van de kopjes toch wat grijs gemaakt. Daarvoor heb ik deze gebruikt:


De snaveltjes heb ik gekleurd met YR07, YR09 en een randje E15. Vervolgens een maskertje gemaakt zodat ik de achtergrond met Copic airbrush kon inkleuren. 

Voor de achtergrond heb ik gebruikt: BG01, BG53 en B04. De sterretjes met behulp van een stencil en B37 erop gebrushed. 
De tekst is van een Noor clear sheet. 


Hopelijk vinden jullie het ook een leuk kaartje geworden. Dit is mijn laatste blogpost voor dit jaar. Dus bij deze wil ik iedereen hele fijne kerstdagen wensen. En natuurlijk de allerbeste wensen voor 2015. Bedankt voor het langskomen op dit blog en hopelijk tot ziens in het nieuwe jaar!

Creatieve groeten van

Marielle Weichert

2 opmerkingen:

Unknown zei

Wat leuk. Ik vind ze ook nog eens schattig. Mooie samenstelling van de kaart. Vrolijk 😄

Marielle Weichert zei

Dank je wel :-)