NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 2 mei 2016

Happiness


Hallo Copic fan,

Vandaag heb ik een kaart je voor jullie wat ik ook heb gemaakt voor een aankomend kok. Het is een jonge man die echte een passie voor koken heeft en ik word ook altijd erg vrolijk als hij daar over verteld, zo leuk om te zien.
De stempels zijn uit een set van "MFT - Recipe for Happiness", ben begonnen met het uit stanzen van het venster met een stans van "MFT - Inside &Out stitched rounded rectangle". Altijd even passen en meten om de lagen goed te krijgen.
Vervolgens de voorkant gestempeld met de pannen en toebehoren, dit gaan kleuren in rood en zwart (altijd goed voor een jonge man).


Bovenstaande foto is de binnen kant van de kaart en de kok zie je ook door het venster heen aan de voorkant een tekst er bij en klaar is de kaart. 


Gebruikte kleuren zijn :

Rood : R89 - R37 - R29 - R24
Grijs : C7 - C5 - C3 - C2
Huid : E11 - E00 - E000
Wit : B000 - BV02 - C0

 Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met deze kaart,

groetjes 
 

3 opmerkingen:

Marja Sch zei

Wat een ontzettend leuke kaart heb je gemaakt met deze set super mooi. Groetjes Marja

Juanita zei

Ik vindt hem super geworden!
Liefs Juanita

Juanita zei

Ik vindt hem super geworden!
Liefs Juanita