NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 7 maart 2016

Monaco

Hallo Copic fan,

Vandaag weer aan mij de eer om je een kaartje te laten zien hier op het blog, het is een mannen kaart geworden want die gaan altijd erg hard hier.


Het design papier komt uit een blokje Authentique met de naam "Durable" een heel leuk blokje voor mannen kaarten. Deze kaarten hou ik verder altijd een beetje strak want de meeste mannen houden niet zo van al die bloemetjes en frutsels. 


Het afdrukje is een digi van Kenny K. voor de kleuren heb ik de donkere kant gekozen die ook in het papier en cardstock zitten. Normaal zou ik nog wel 1 of 2 lichtere tinten gekozen hebben bij het blauw en rood maar vond wilde kijken of het zo toch nog een sprekend afdrukje zou worden en zelf ben ik er wel tevreden over.

Gebruikte kleuren zijn : 

Huid : R22 - R20 - E11 - E00 - E000
Haar : E37 - YR24 - Y26 - Y15 - Y21
Rood : R89 - R39 - R37 - R35
Blauw : B39 - B37 - B18 - B34
Zwart : C10 - C8 - C6 - C4
Grijs : C3 - C1 - C00


Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met deze kaart en geniet weer van deze dag.

2 opmerkingen:

Juanita zei

Fantastisch Wenda! Super gekleurd!

Juanita zei

Fantastisch Wenda! Super gekleurd!