NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zondag 22 november 2015

Oh Denneboom, Oh Denneboom

Hallo lieve Copicfans,

Het is alweer zondag en het weekend telt nog maar 1 dag. Met het natte en koude weer, kom ik steeds meer in de stemming om aan mijn kerstkaarten bezig te zijn. Dus lekker kerstmuziekje aan en kleuren maar.
Er zijn dan tegenwoordig ook zoveel leuke kerst stempels en accessoires dat je alle kanten op kunt. Van traditioneel naar romantisch naar heel erg leuk. Ik heb dit keer voor het laatste gekozen.

En wat is er leuker dan met de katten van Katzelkraft en de accessoires van Tim Holtz een geinige kerstkaart te maken ^.^


Ik heb gekozen voor een zingende kat met een chagrijnige ernaast waar ik met mijn fantasie uit op maak dat de linkse kat niet heel erg zuiver zingt, maar eerder 5-stemmig (zoals ik).


De tekst die ik erbij heb gestempeld is van Studio Light. Het hoekje heb ik gemaakt met dezelfde stempelset van Studio Light.

Ik heb de katten een ondergrondje gegeven zodat ze niet zo zweven. Hiervoor heb ik W00-W1-W3-W5-W7 en de blender gebruikt. 
Verder heb ik er een CAS kaart van gemaakt omdat ik de katten gewoon te leuk vind om er teveel frutsels op te plakken. Zo spingt de humor er meer vanaf, toch?


Voor de rode kat heb ik de volgende kleuren gebruikt:
YR15-YR18-R59


Voor de bruine kat heb ik de volgende kleuren gebruikt:
E41-E42-E43-E44-E49
en voor de vlekken:
E44-E47-E49

En dan nu weer verder met de rest van de kerstkaartjes, want over 2 weekjes wil ik er toch wel weer heel wat gaan versturen. Zijn jullie ook al bijna klaar? Zo niet, hoop ik dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren en dat jullie op deze natte, koude herfstdag weer lekker verder gaan. Bij mij gaat in ieder geval de kerstmuziek weer aan en op naar het volgende kerstkaartje.

Tot de volgende keer maar weer


2 opmerkingen:

Juanita zei

Ik vindt je kaart echt geweldig, zo grappig en super mooi gekleurd!

Alexandra van den Berg-Verhoeven zei

Dank je wel Juanita ^.^

lieve groetjes Alexandra