NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 19 januari 2015

Wish...

Goedemorgen allemaal,

Het is alweer maandag en dat betekend dat het weekend er weer op zit en voor veel mensen de werkweek weer is begonnen. 

Dit is mijn eerste kaart voor 2015 en ik hoop dat jullie er wat inspiratie van krijgen.


Het is een kaart met een digi van Pinky Dolls - Winter Walk en het papier komt uit een blokje van Bo Bunny - Isabella.

Ik heb de kaart rustig gehouden qua kleur en aankleding. Zo verstop je het design papier niet en ook het afdrukje niet, waar bij mij vaak de meeste tijd in gaat zitten:-) Het afdrukje heb ik met een achthoekige mal uitgesneden en die vorm heb ik terug laten komen in het DP.


Ik heb de volgende kleuren gebruikt

Huis - E000, E00, E11 en E13
Haren - E50, E53, E23, E25, E27 en E29
Roze - R81, R83 En R85
Rok - W1, W2 en W4
Sneeuwpop - C00, C1 en C3
Grond - T0, T2 en T4


Op bovenstaande foto kun je goed zien hoe ik de haren zo 'echt' mogelijk heb geprobeerd in te kleuren. De kruin is naar mijn gevoel altijd wat donkerder dan de rest van het haar. Ik zet altijd dunne streepjes  en werk daarbij het liefst van me af. Ik beweeg de copic marker voorzichtig en zacht in de richting waarin de haarlok valt om het er zo natuurlijk mogelijk te laten uit zien. Haren vind ik een echte uitdaging bij het inkleuren, ook omdat er zoveel verschillende kleuren combinatie's zijn en er geen enkele haarbos hetzelfde is.


Ik wens iedereen een hele fijne maandag toen en graag tot de volgende keer!

1 opmerking:

An Smets zei

Knap ingekleurd, en leuk designpapier
Groetjes
An