NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zaterdag 24 januari 2015

Wat kunnen voor jullie doen.

Hallo lieve Copic fans,

Zoals jullie misschien wel weten proberen we elke zondag een tutorial neer te zetten. We proberen dan ook elke keer weer iets nieuws te verzinnen, maar dit wordt steeds moeilijker. Nu dan aan jullie de vraag of jullie onderwerpen hebben die jullie graag zouden willen zien hier op het blog. We proberen dan weer zo goed mogelijk de onderwerpen uit te werken en hier aan jullie te presenteren.

Vorig jaar hebben we jullie deze vraag ook gesteld en we zijn met veel plezier de uitdagingen aangegaan die jullie voor ons hadden bedacht. Nu het nieuwe jaar weer is aangebroken komen wij nogmaals met deze vraag.

Ik hoop dat jullie weer wat leuke uitdagingen voor ons kunnen verzinnen, zodat we voor jullie aan de slag kunnen en jullie kunnen verblijden met mooie tutorials.

Groetjes 
Het DT-team

5 opmerkingen:

rian zei

ohhh ik zou er wel eentje weten niet de makkelijkste denk ik maar wel een leuke
je ziet wel eens beertjes voorbij komen die gekleurd zijn met copic maar dan bewerkt met een sponsje en met de activator, dit lijkt me erg leuk om te zien hoe dit werkt.
en zouden jullie misschien ook eens kunnen uitleggen wat je met copic opaque white kunt doen ik ben hier erg benieuwd naar.
hoop dat jullie iets kunnen met deze vragen.
groetjes rian

rian zei

oeps bedenk met ineens dat het al een keer erop gestaan heeft met badstof dus dat werkt het zelfde.
sorry

groetjes rian

Frouwkje zei

Eén van de redenen dat ik niet zo snel lichte kleuren pak is omdat ik het dan moeilijk vind om goed schaduw te maken, zodat je diepte in je werk krijgt. Vooral als je plooien o.i.d. kleurt. Misschien hier een tutorial over?
Liefs, Frouwkje

Alexandra van den Berg-Verhoeven zei

Ik ben blij dat je gevonden hebt wat je zocht. Mocht je nog andere suggesties hebben horen we het graag.
lieve groetjes Alexandra

Alexandra van den Berg-Verhoeven zei

We zullen kijken of we hier een duidelijke en mooie tutorial van kunnen maken voor je.
Lieve groetjes Alexandra