NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 28 januari 2015

Snowfall...

Goedemorgen,

Snowfall...pakkende tekst was dat toen ik dit afdrukje afgelopen zaterdag zat in te kleuren. Buiten lag een mooie witte pak sneeuw die de nacht ervoor was gevallen. De kids waren druk bezig een sneeuwpop te bouwen en na dat ik bij de eerste mee had geholpen kon ik heerlijk ontspannen zitten kleuren terwijl ik hun door het raam heerlijk bezig zag buiten.


Het afdrukje is er één van Wee Stamps - Snowflake Dancer, wat een mooie digi's zijn het toch ook! En ik betrapte mezelf er op dat ik alweer naar een papier blokje van Bo Bunny heb gegrepen en wel de serie Snowfall. Een oudje, maar nog zo ontzettend mooi:-)


Ik het afdrukje met de volgende copic nummers ingekleurd

Huid - E0000, E000, E00 en E11
Haar - E41, E43, E44, E57 en E77
Jurk - E40, E41, E42 en E43
Sjaal, schoenen en sneeuwsterren - BG70, BG72 en BG75


De bloemen en de kralenpin sluiten qua kleur mooi aan bij de tinten van het papier en het afdrukje. De bloemen zijn in kleur gespoten met de airbrush. De rand met sneeuwsterren is van Noor! design en het fijne sterrenwerk is gemaakt met een mal van Memory box.


Afgelopen zondag liet ik hier op het blog een tutorial zien en ik wil jullie bedanken voor alle lieve woorden die ik heb mogen ontvangen daarop. Dat is waar we het voor doen...

Ik wens jullie allemaal een hele fijne woensdag en graag tot de volgende kaart!Geen opmerkingen: