NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 21 januari 2015

You Rock!

Hallo lieve Copic fans,

Vandaag is het weer mijn beurt om jullie wat inspiratie te geven. Zelf ben ik ook geïnspireerd geraakt door de tutorial van mijn mede DT lid Marion met haar tutorial over de Airbrush van afgelopen zondag. Ook ik ben sinds kort in het bezit van de Airbrush en ben er mee aan de slag gegaan. In het begin vond ik het best eng om te doen, maar als je het eindresultaat dan ziet is het toch ook wel erg leuk en vooral ook mooi. Het geeft net iets meer aan je afbeelding.

Ik ben aan de slag gegaan door de digi stempel van Saturated Canary - Tunes in te kleuren. Toen ik deze zag moest ik gelijk aan mijn neef denken en daar heb ik deze dan ook voor gemaakt. Na dit gedaan te hebben heb ik er een masker (tweede afbeelding) overheen geplakt.  Ik was opzoek naar een leuke achtergrond voor bij deze afbeelding en vond zelf de mask Bricks van Dutch Doobadoo hier wel heel toepasselijk voor. De mask heb ik stevig vast geplakt over de afbeelding heen. Het was wel spannend, omdat ik niet wist of het me zou gaan lukken. Maar het is gelukt en ik weet nu hoe ik het moet doen. Als jullie het leuk vinden wil ik wel een keer in een tutorial laten zien hoe je dit doet.


De stansen van de muziek noten zijn van Marianne Design en de stempels die ik erbij heb geplaatst zijn van Joy!- Noor Design - Dance to the music. Het achtergrond papier komt uit het blok Dance to the music van Joy!.


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Huid: E13- E11-E00-E000-E0000
Haar: 100-C9-C7-C5
Koptelefoon: C5-R29-R27-R24
MP3 Speler: R29-R24-100-N9-N7
Broek: B37-B45-B41
Overhemd: BG75-BG72-BG70
Stropdas: B06-B04-B02-BG78
Kruk: E47-E17-E34-E21
De achtergrond heb ik dan met de airbrush gedaan met de E97.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met mijn kaart en dat jullie lekker aan het kleuren en experimenteren gaan ^.^


Geen opmerkingen: