NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 20 augustus 2014

Merry Christmas


Hallo copic fans,

Het is weer mijn beurt om jullie een kaartje te laten zien en het is een kerst kaartje geworden had er zo maar zin in met dit weer, je zou bijna de kachel aan doen.


De stempel is van "Wild Rose Studio" het zijn van die leuke stempels. Had weer een beetje moeite met de vogeltjes zo als jullie kunnen zien  (dieren zijn niet helemaal mijn ding) maar verder vind ik het weer een gelukt afdrukje geworden.


De tekst stempeltjes zijn ook weer ingekleurd met de zelfde kleuren als het grote afdrukje. de bloemen zijn weer zelf gemaakt en afgemaakt met wat sneeuw.


De kleuren die gebruikt zijn voor het in kleuren zijn :

Rood : C7 - R59 - R46 - R24 - R22
Donker Groen : G99 - G29 - YG67 - YG63
Licht Groen : YG95 - YG93 - YG91
Vogels : E11 - E08 - E07 - E09 - E18
Wit : W1 - W2 - W3 - W4

Hoop dat de kaart jullie weer heeft kunnen inspireren deze keer.


2 opmerkingen:

Marijke zei

Een super kaart weer Wenda en dan toch weer een kerstkaartje? Je hebt straks met de Kerst al je kaartjes al klaar!Ga zo door zou ik zeggen!!
Groetjes Marijke.

Unknown zei

Prachtig Wenda, wat mooi! Ik dacht dat het een geprint plaatje was! Super!