NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 18 augustus 2014

BOO!!

Hallo lieve Copic fans,

Ik mag julie weer inspireren op een maandag hihi. Vorige keer had ik voor jullie een kerstkaartje, maar voor het kerst is komt natuurlijk Halloween nog. Dus vandaar vandaag dit kaartje voor jullie. 
Halloween wordt wel eens waar niet echt gevierd in de Benelux, maar de kaartjes zijn wel super leuk om te maken. Ik stuur samen met mijn schoonzus altijd kaartjes heen en weer voor Halloween ^_^. Zo kan je ze toch nog versturen zonder dat je het viert. Goede oplossing toch?

Maar dan nu over het kaartje want daar komen jullie immers voor.
Ik heb gekozen voor een digi van Mo Manning. Ook de Halloween digi's zijn geweldig leuk om te kleuren. Het achtergrond papier is van Graphic 45 "An Eerie Tale". Dit is zo'n leuk blok voor dit soort kaartjes. Op het achtergrond papier heb ik de mask van Dutch Doobadoo Spiderweb verwerkt met Pan Pastel Black Coarse Pearl Medium. De vleermuizen zijn ook van Dutch Doobadoo.


De volgende Copics heb ik gebruikt om haar in te kleuren:
Huid: E50-E51-E11-E23
Haar: E33-E25-E79
Kleding: YR15-YR68-YR27-YG25-G24-G28
Hoed: C1-C3-C5-C7-C9-YR15-YR68-YR27-YR24-Y26-Y32
Kat: C5-C7-C9
Bezem: E44-E47-E49-E74-E77-E79
Pompoen: YR12-YR15-YR18-Y13


BOO heb ik gemaakt met het alphabet stencil van Dutch Doobadoo en Copic Marker 110. Dit geeft wel een extra leuk effect.


En om de kaart af te maken heb ik de spinnenweb hoek uitgestanst uit perkament papier en hier en daar een beetje kleur gegeven met de Pan Pastel Black Coarse Pearl Medium. De spin heb ik uit zwart papier gestanst en er een roodrugspin van gemaakt met Pan Pastel Pearlscent Red. Nog een leuke bedel aan een lintje en de kaart is klaar voor versturen ^_^.


Nog niet natuurlijk, want het is nog geen Halloween, maar dan is hij in ieder geval klaar.

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van mijn post en tot een volgende keer dan maar weer.
2 opmerkingen:

Ghea zei

Prachtige Hallowwen kaart....elk jaar wil ik er ook een maken maar kom er nooit aan toe vanwege de kerstkaarten jammer hoor.
Maar de jouwe is prachtig geworden.
Liefs ghea

Alexandra van den Berg-Verhoeven zei

Dank je wel voor je lieve reactie Ghea en als je de kans een keer hebt zeker doen, ze zijn zo leuk om te maken.
lieve groetjes Alexandra