NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 29 juli 2015

Een welverdiende felicitatie...

Goedemorgen allemaal,

Vandaag weer een post hier op het blog van Copic Marker Benelux, hopelijk krijgen jullie er weer wat inspiratie en/of ideetjes van. Of misschien hebben jullie dat wel helemaal niet nodig :-)


Het is een kaart met Celebration Tilda uit de world wide web collection. Leuk voor als er iemand geslaagd is, maar ik heb er een verjaardagskaart mee gemaakt...*proost*!

Het designpapier met lieve kleurtjes komt uit een blokje van My Minds Eye - Lavender


Ik begin altijd met het inkleuren van al het huid, maar door omstandigheden ben ik deze keer begonnen met de haren. Ik heb het idee dat ik daardoor haar huid donkerder heb gekleurd dan ik normaal doe. Misschien omdat d'r haren al een kleur hadden... De volgende keer begin ik eens met de kleren...wie weet verander ik mijn volgorde wel :-) Waar beginnen jullie eigenlijk mee?

Gebruikte copic markers zijn:
Huid - E0000, E000, E00, E21 en E11
Haren - YR20, YR21, E33, E35 en E29
Jurk - R81, R83, R85 en R56
Handschoenen - BG70, BG72 en BG75
Schoenen - C3, C5 en C7
Champagne - Y000 en Y11


Hier en daar wat leuke stansen om de kaart 'aan te kleden'. 


De bloemen zijn gestempeld en daarna uit geknipt, weer eens wat anders dan de gewone roosjes die ik vaak gebruik. In het midden heb ik een klein pareltje gedaan als bloemen kern

Ik wens iedereen een hele fijne dag toe en tot de volgende kaart!


1 opmerking:

Margreet zei

Wat een super mooi kaartje
En wat een prachtige bloemen
Groetjes Margreet