NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 14 november 2014

Gewoon...omdat je bijzonder bent

Hallo lieve Copic fans.

Het is bijna weekend en dit keer mag ik jullie inspireren met een kaartje. Ik heb mezelf dit keer weer uitgedaagd en lekkere felle, zoete kleurtjes uitgekozen om te gebruiken.

Mijn oog was gevallen op deze beauty toen ik aan het zoeken was naar een leuke digi om te gebruiken. Het is een Anime plaatje van  IȻhigo Kurosaki en is genaamd Sawasawa, Holding Book.

Ik ben zoals gewoonlijk toch weer begonnen met de huid en het haar. En het is me zelfs gelukt om een neusje te maken ^.^


Ik wilde dit keer voor het haar een beetje een natuurlijke kleur en heb toen gekozen voor E41-E42-E43 en dit kwam eigenlijk perfect uit. 

Toen op naar de rok en haar blouse. Wat een werk ging er in de blouse zitten. Als je plooien aan het oefenen ben is dit wel het perfecte plaatje haha. Je kan in ieder geval lekker je gang gaan, plooien genoeg ^.^

Nadat ik het achtergrondpapier had gekozen had ik weer het kleuren boekje er bij gepakt om de goede kleuren te vinden voor bij dat papier. Ik had ze vrij snel gevonden moet ik zeggen. Daar was ik wel heel erg blij om. Dus ik aan de gang gegaan met de rok en toen met de blouse.


Toen ik het eerste stukje van de blouse had gedaan schrok ik wel even van de kleur. Het is niet de kleur waar ik normaal gesproken mee kleur. Maar aan het eind was ik wel tevreden. En het was de perfecte kleur voor bij het papier. Lekker zoet kleurtje ^.^


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Huid:E00-E11-E04-R20
Haar: E41-E42-E43
Blouse: RV13-RV14-VR19
Boek: E70-E71-E74-E43
Ogen: B24-B37

Het papier dat ik gebruikt heb komt van een blok van Basicgrey: Kissing Booth. De layout heb ik uit Noor Magazine nr.3. Nog wat plakpareltjes en een sentiment op de kaart en hij is klaar om op te sturen.
Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren zo vlak voor het weekend en dat jullie lekker aan het kleuren gaan. Een prettig weekend en tot de volgende keer.4 opmerkingen:

Janette van Otterlo zei

Nou, hij/zij is ontzettend goed gelukt! Wat een werk zeg die plooien!
Grtz Janette

Barbara GR zei

WOOOWWW.... amazing colouring!!! It's perfet!
Hugs, Barbara GR

Alexandra van den Berg-Verhoeven zei

Dank je wel Janette, het was inderdaad wel een werk, maar ook wel erg leuk om te doen ^.^
lieve groetjes Alexandra

Alexandra van den Berg-Verhoeven zei

Thank you very much Barbara hihi you are making me blush ^.^
hugs Alexandra