NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 24 november 2014

Inkleuren op een bladzijde uit een oud boek.


Goedemorgen allemaal,

Gisteren was ik hier op het blog met een tutorial over het inkleuren op 'ander papier' dan dat we normaal doen. Deze tutorial vind je HIER!Tijdens het uitproberen heb ik ook gestempeld op een bladzijde uit een oud boek. Het papier kleurde verrassend goed, ik had verwacht dat het erg door zou lopen namelijk, maar dat viel reuze mee! Natuurlijk kleurt het anders als op het normale papier dat we altijd gebruiken, maar ik houd wel van een uitdaging:-)


De stempel is van IndigoBlu - Poppies. 

De gebruikte copic markers zijn:

Rode bloemen R14, R24, E07 en E19
Groene takken: YG61, YG63, YG67 en G46
Gele bloemetjes en bloemenkernen  Y06, Y17, YR14 en YR18


Ik heb met Frantagé rondom het afdrukje wat 'spetters' gemaakt.
Alle randen van het papier zijn bewerkt met Vintage Photo om de oude look van de bladzijde te benadrukken. 


Met de tekststempels van Joy Craft heb ik 'happy BDAY ' op kraft papier gestempeld
en gemat op wit papier. Een leuk houten vogelkooitje in de hoek om het af te maken.Ik hoop dat jullie alles duidelijk is en ook eens gaan experimenteren met ander papier...want zo haal je nog meer kleurplezier uit je copic markers!


2 opmerkingen:

Silvis Kreativstube zei

Hallo liebe Mieke,

diese Karte sieht traumhaft schön aus. Ich bin ganz begeistert wie toll es auf dem gealterten Papier zur Geltung kommt. Ganz liebe Grüße Silvi

Margreet zei

Dit ziet er ook weer prachtig uit Mieke....dank zij jou genoeg inspiratie!
xxx Margreet