NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 8 augustus 2016

A Magical Birthday

Tjonge jonge, het is alweer augustus en het wil nog maar niet echt zomeren. Ik hoop dat mijn tovenaar nog eens wat mooie weken kan toveren, zodat iedereen nog eens lekker van de zon kan genieten. 
Een dagje regen vind ik helemaal niet erg, want dan kan ik heerlijk mijn hobbykamer in en weer wat maken om jullie te laten zien. Maar dag na dag regen word je toch wel zat. Afijn we gaan hopen dat er nog wat mooie dagen aan gaan komen.


Zoals ik al zei heb ik een tovenaar voor jullie. Dit is een digitale stempel van Mo's Digital Pencil en natuurlijk heb ik hem weer gekleurd met mijn Copic Markers. Ik had hem a eens eerder ingekleurd, maar hij is zo leuk om te doen en ditmaal heb ik hele andere kleuren gebruikt.


Ik vind het vooral leuk om plooien en schaduwen te kleuren zodat je echt diepte krijgt in je plaatje.


Ik heb verder niet veel poespas gebruikt, want mijn stempel is de aandachttrekker. Het papier heb ik opgediept uit mijn lade, geen idee welk merk dat was.

Skin: E04 - E11 -  E21 - E00 - E000 - R20
Baard: E40 - E41 - E42 - E43 - W3
Jurk: BG99 - BG 96 - BG93
Hoed: E-79  - E77 - E74 - E71 - E70
Kristallen bal: B60 - B63 - W3
Achtergrond: E50 - E53 - E55 - W3 - W5, Blender

Ik wens jullie nog een hele fijne dag!

2 opmerkingen:

Marianne Reijgersberg zei

Supermooi gekleurd! De afbeelding is een echte eye catcher. De kaart heeft niets extra's meer nodig.

Petra zei

Wat een prachtige kaart Renata. Ik heb deze digi in exact dezelfde kleuren ingekleurd maar dan met potloden. Het is een beauty.

Lieve groet,
Petra.