NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 5 augustus 2016

Wij gaan trouwen

Hallo lieve Copic fans,


Het weekend staat voor de deur en het wordt mooi weer volgens de voorspellingen. Dan is het maar goed, dat je met Copics ook makkelijk in de tuin of op je balkon kan gaan zitten om te kleuren ^.^
Ik moet zeggen zo in de zomer doe ik dit vaak. Het maakt niet uit of je in de zon zit of onder de parasol, alhoewel onder de parasol weerkaatst het licht niet zo op je papier hihi.

Ik ben de afgelopen tijd druk bezig geweest met de trouw kaartjes voor mijn zwager en aanstaand schoonzus. Nu houden ze gelukkig niet van de standaard kaarten, dus hadden ze aan mij gevraagd om de kaartjes te maken. Gelukkig waren het er maar 15 anders was ik nog wel even bezig geweest. Ze zijn ondertussen verzonden dus kan ik hem ook aan jullie laten zien. Ik heb een aardig vrije hand gekregen, op de kleurtjes na, maar dat vond ik niet zo'n probleem.


Ze waren helemaal weg van de stempel Geeky Love van Make it Crafty en die is ook erg leuk om voor zo'n gelegenheid te gebruiken. Omdat het een grotere bestelling was heb ik het niet stuk voor stuk gedaan. Ik ben begonnen om eerst van alle afbeeldingen de huid te kleuren. Daarna de haren, toen het pak en als laatste de jurk. Nu zou je denken dat je bij wit niet zoveel te kleuren hebt hihi, maar helaas. De jurk en de sluier waren het meeste werk.

Hieronder dan nog de volledige kaart


De kleuren die ik heb gebruikt zijn
Huid vrouw: E000-E00-E11-E13
Huid man: E000-E00-E11-E21-E04
Haar vrouw: YR20-E20-E23
Haar man: E13-E35-E18
Trouwpak: C3-C5-C7
Trouwjurk: C3-C1-C0-blender
Schoenen/lippenstift: R05-R06

Ik ga weer verder met kleuren zodat ik jullie de volgende keer ook weer wat moois kan laten zien!
Ik wens jullie een goed weekend toe met veel kleurplezier2 opmerkingen:

Bea zei

Prachtig uitnodigingskaartje voor een aanstaand huwelijk Alexandra....

ook een fijn weekend, groetjes Bea.

Juanita zei

Wauw, 15 dezelfde kaarten! Dan ben je wel even bezig geweest. Maar ze zijn mooi!
Liefs Juanita