NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 2 oktober 2015

Think Happy Thoughts

Hallo lieve Copic Fans,

Het is vrijdag en dat betekend bijna weekend. Vandaag mag ik jullie dan trakteren op een kaartje. Deze heeft niet heel erg veel kleurwerk, maar deze katten van Katzelkraft zijn zo leuk om te kleuren. Je kan ze werkelijk waar alle kleuren van de regenboog geven hihi.


De stempel heb ik gestempeld met Memento inkt op Perfect Colouring Paper. Ik heb ervoor gekozen om mijn kat paars te maken, niet alleen omdat het mijn favoriete kleur is, maar ook omdat hij dan een goede reden heeft om zo chagrijnig te kijken. De kat heb ik uitgeknipt en verhoogd met dubbelzijdig foamtape op de kaart geplakt. Ik vond de tekst er heel erg passend bij. Ik denk alleen niet dat deze kat vrolijke gedachten heeft als je hem zo ziet hihi. 


Ik heb er ook nog 1 klaar liggen voor een kerstkaart met wat gewonere kleuren voor een kat. Die zien jullie misschien ook nog wel voorbij komen hier op het blog. De tekst die ik erbij heb gebruikt komt net als het achtergrondpapier uit een blok van Joy Crafts! Rustic Wood De pootafdrukjes zijn een stempel van Hobbyidee. De lijntjes in de hoekjes heb ik met een Copic Multiliner gemaakt uit de vrije hand. Dit had ik bij verschillende kaarten van Diny gezien en dacht toch eens kijken of het mij ook lukt. En ik kan jullie vertellen het is helemaal niet moeilijk en het geeft een leuke draai aan je kaart.


De kleuren die ik voor deze kat heb gebruikt zijn:
V01-V05-V06-V09

Ik hoop dat jullie een beetje geïnspireerd zijn geraakt om te gaan kleuren met jullie markers en wens jullie een heel fijn weekend toe. Tot de volgende keer weer!!


3 opmerkingen:

Juanita zei

Heel erg leuk! Liefs Juanita

Juanita zei

Heel erg leuk! Liefs Juanita

Alexandra van den Berg-Verhoeven zei

Dank je wel Juanita!!

Lieve groetjes Alexandra