NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 7 oktober 2015

Gekke pinquins

Hallo bloglezers,
toen ik deze pinquin stempels op het stempelmekka in Hagen zag, was ik meteen om. Drie super  boos kijkende  pinquins van Katzelkraft. Laat ik ook intussen de stempels Crazy Things van Tim Holtz hebben, dus dat wordt combineren.
Jullie hebben wel gemerkt dat ik de laatste maanden veel kaarten met Copic achtergronden maak. Daar is nog steeds veel vraag naar. Daarom heb ik voor vandaag drie pinquinkaartjes op blokjesachtergrond voor jullie.
 Voor de werkwijze van de blokjesachtergrond verwijs ik naar deze video, die iemand voor me opnam op de KGKD.
Als eerste maakte ik twee halloweenkaarten, waarbij ik de pinquins aankleedde met enkele Crazy Things. De spinnenwebben zijn uit een vel PaperArt van DDBD. 
Welke kleuren ik precies voor de achtergonden heb gebruikt kan ik niet precies zeggen, wat roze, groen en paars. Het stempelwerk is gedaan met Stazon zwart, dit geeft op het gebruikte Glossy Paper de zwartste afdruk, zou ik ook nog wat kleurwerk met mijn Copic willen doen, dan had ik Memento gebruikt. Dit is Copicproof, maar iets minder zwart.
De pompoen en de hoed stempelde ik op Copicpapier en knipte dit uit na het inkleuren.
De losse tekstjes komen uit tekstboekjes van Tim Holtz.
De laatste roze kaart heb ik bestemd als verjaardagskaart. 
groet Diny2 opmerkingen:

Heleen zei

Ze zijn alle 3 hartstikke leuk Diny!
Lieve groetjes,
Heleen

Anjas-Artefaktotum zei

You've made a great collection, I love them all „heart“-Emoticon, but my favorit is the spooky above, he looks so grim with his furious face.
Lieve groetjes Anja