NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zondag 18 oktober 2015

Halloween

Hallo Copic fans,

Het is alweer zondag en dat betekend dat we nog 1 dag hebben om helemaal op te gaan in het kleuren met Copic Markes. Ik ga hier dan ook gretig gebruik van maken. We zitten ondertussen in de maand oktober en dat betekend dat het de maand is van Halloween ^.^ Laat ik nu ook mijn verjaardag vieren op die dag, dus kan ik lekker los gaan met de versiering in en om mijn huis.Omdat ik zo weg ben van Halloween, hou ik ook van het maken van Halloween kaarten. Ik heb een klein clubje mensen die het leuk vind om deze kaarten te ontvangen, dus maak ik ze niet voor niets.
Ik kwam deze digi tegen van Just Ink Lined tijdens mijn struintocht op mijn pc. Soms kom je weer iets tegen dat je denkt "oww wat leuk, was het alweer vergeten dat ik die had". Hebben jullie dat ook wel eens? 


 Het gebruikte achtergrondpapier komt uit mijn grote doos met restjes. Het spinnenweb is een stans van Memory Box en blijft gewoon leuk om te gebruiken. 

Ik heb de kleuren van de afbeelding afgestemd met het achtergrondpapier. De digi heb ik afgedrukt op Perfect Coloring Paper, ingekleurd met mijn Copics en daarna uitgeknipt en opgeplakt. 

Met het kleuren van deze afbeelding ben ik begonnen met de lichtste kleur. daarna heb ik de donkerste kleur gepakt om de schaduw aan te geven. Van daaruit ben ik terug gaan werken naar de lichtste kleur. Hieronder nog een close-up van de afbeelding


De Copic kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Huid: E00-E21-E11-E04
Hoed: V05-V06-V09-N4-N6-N8-N10
Boek: R56-R59-R89-Y11-Y13-Y15-Y17-YR23
Bladzijden: E50-E51-E53
Kousen: YR15-YR07-YR09-YG93-YG95-YG97
Drankje: YG13-FYG1-FYG2

En nu weer verder met nog wat kerstkaarten en met het genieten van deze zondag. Een hele fijne dag toegewenst en hoop dat jullie met dit weer ook lekker kunnen genieten in jullie hobbykamer.


2 opmerkingen:

Lia vdB zei

Je weet dat ik dit ook super vind..... heerlijk om te zien.

Hartelijke groeten,

Lia

Alexandra van den Berg-Verhoeven zei

Dank je wel Lia en ja ik weet het haha
Lieve groetjes Alexandra