NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 27 februari 2015

Ducky Duck


Hallo Copic liefhebbers,

Met het weekend voor de boeg vind ik het leuk jullie weer een kaartje van mijn hand te mogen presenteren;


Net als de haan van de vorige keer heb ik weer stempels van Chocolate Baroque gebruikt. De eend en de lampjes zijn ook weer van de Steampunk stempellap. 

Ik heb de stempels met Memento zwart afgedrukt op Copic papier, maar dan de hele dunne variant. Dat vind ik mooier als ik ze naderhand uitknip en ergens opplak. 


Dit zijn de kleuren die ik gebruikt heb voor de bloem/lampjes:
Y06, YR04, Y08 en YR07
YR16, T1, T2 en T3
G14 en G05


Dit zijn de markers die ik heb gebruikt om de eend in te kleuren:
G20, G40, G24 en G05
Y38 en Y32
V05, V06 en V01
T1, T2 en T3


Vervolgens heb ik alles uitgeknipt en opgeplakt op een papiertje uit een blokje van Bo Bunny (Trail Mix Collection). De tekst "wonderful" is van Stampinback en heb ik met groene embossing poeder aangebracht. De 3 kleine bloemetjes komen van dezelfde Chocolate Baroque stempellap en zijn ook ge-embossed met grijs poeder. Met een witte sharpie heb ik nog wat lijntjes getekend in de lampjes om ze meer licht te laten geven....

Tenslotte dit op groen cardstock gemat en dan aangebracht op een grote vierkante witte kaart. 
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en dat ik jullie binnenkort weer hier aantref. Bedankt voor het langskomen en alvast een fijn weekend!

Creatieve groetjes van

Marielle Weichert

1 opmerking:

Unknown zei

Een heerlijke voorjaarskaart.....