NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 13 februari 2015

Roze haar

Hallo lieve Copic fans!

Het is al weer bijna weekend, nog 1 dagje hard werken! Nou ja, voor mij dan maar misschien hebben jullie al wel weekend. Ik kom jullie zo voor het weekend nog even wat inspiratie brengen.

Sommige van jullie weten het wel, maar ik heb een voorliefde voor rare haarkleuren. Niet bij mezelf hoor, daar heb ik het lef niet voor, maar wel bij de afdrukjes die ik kleur. De dame die ik voor deze kaart heb gekleurd heeft mooi knalroze haar!

 Doordat het afdrukje zo opvallend gekleurd is, heb ik de rest van de kaart rustig gehouden. Een makkelijke lay-out zorgt ervoor dat het afdrukje gelijk opvalt.


 De stempel die ik heb gekleurd is van Art by Mi Ran, en ze heeft Flo. Ik heb de volgende Copic Markers gebruikt.
Huid: E50, E21, E13 en R20 voor de wangen.'
Haar: R81, R83, R85, R89
Jurk: BG53, BG57, BG49
Boeket: YR30, YR31, R81, R83, BV000, BV00, YG63, YG67
Blaadjes en haarstukje: Y32, Y35, Y38


Om mijn kaartje toch een beetje te versieren heb ik een bloementoefje gemaakt, met verschillende bloemen van Wild Orchid Crafts.

Dit was het weer voor vandaag, ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren!

Fijn weekend toegewenst!

Liefs Sandra

Geen opmerkingen: