NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 25 februari 2015

Happy Bday met April


Goedemorgen,

Op sommige dagen lijkt het herfst, maar we hebben natuurlijk ook al heel veel dagen gehad dat het al gewoon lente lijkt. De bloembollen schieten uit de grond en daar vind ik dit afdrukje 'April' van Mo's digital pencil heel goed bijpassen. Nog even en we kunnen zelf ook weer buiten zitten en de bloemetjes water geven!


Om het helemaal in lente sferen te brengen heb ik het kleurrijke papier van Basic Grey - Ambrosia  gebruikt. Vaak pak ik de wat zachtere kleurtjes qua papier, maar dit geeft ook een leuk resultaat.


De copic markers die ik heb gebruikt zijn:

Huid - E000, E000, E00 en E11
Haren - E33, E35, E57 en E79
Jurk - Yr21, Yr24 en Yr27
Rood sjaaltje - R24, R46 en R59
Laars - E31, E33, E35 en E37
Gieter - C1, C3 en C5
Tulpenblad - Yg17, Yg67 en G29
Grond - E13, E8, E9, E29
Achtergrond - Yg11, Yg0000, Y11, Y00 en Y000


De roosjes heb ik met de airbruh in dezelfde kleuren gespoten als gebruikt bij het afdrukje, zo wordt het een mooi geheel!

Rondom 'April' heb ik allemaal stipjes gezet in verschillende groottes. Met de donkerste kleuren, Y11 en Yg11, heb ik de kleinste stipjes gezet en naarmate de kleuren lichter werden, heb ik de stippen groter gemaakt. 


Dezelfde techniek heb ik gebruikt bij de grond waar ze op staat, zo lijkt het net echte klei...

De kleine postzegeltjes heb ik gemaakt met de stempels Sending messages van Joy crafts en uitgestanst met bijbehorende snijmallen - Postage stamps. En de stempels in de hoekjes op het afdrukje komen van een sheet van Marianne Design

Ik hoop dat jullie weer van mijn kaart hebben genoten en er ook door in de lente sfeer komen:-)
Tot de volgende keer en nog een hele fijne woensdag!


1 opmerking:

Wenda zei

mooi geheel is het geworden Mieke, super.

Hugs Wenda