NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 19 september 2014

Kerstboom

Hallo,
 op Facebook ben je waarschijnlijk bij mij al meerdere kerstbomen, gemaakt met de DDBD mal tegengekomen. 
De basis is zogezegd de mal, deze nam ik twee keer over uit het paperblock Winter Wishes van Noor en een keer uit kraft.

Het label stanste ik ook twee keer uit en ik zette een stiklijntje rondom met een witte Moltow-marker 1,5 mm .  
Het Copicplaatje heb ik na het kleuren met 1 mm rand rondom uitgeknipt. Bij figuren met uitstekende haren neem ik altijd een wit randje, dan zie nog wat van de haarsprietjes. ik zie net dat ik links mijn stiklijntje ben vergeten, oeps, ga ik corrigeren.

Voor de versieringen dook ik in mijn Noor mallenbak en gebruikte de herten, de tekst en de ijskristallen, genoeg volgens mij.

De twee hulstbladeren komen uit, van siliconenkit gemaakte mal. Ik kleurde ze met distressinkt.


 Voor het kleurwerk nam ik zoals meestal mijn Copics.
Huid E000-00-21-11-04-R21
Haren E21-25-25 en voor de kleine E53-352-50
Kleding W00-1-3-5-7
Blauw BG11-45-18 + W3
het plaatje is van Mo Manning, ben er helemaal gek op, zo cute.

De bovenkant van het label was wat saai, daarop heb de randmal met ster passend gemaakt, hieronder laat ik je met foto's zien hoe ik dat deed, simpel toch.
 Groet Diny

4 opmerkingen:

Silvis Kreativstube zei

Hallo liebe Diny,

ich durfte dieses wundervolle WErk schon auf dem Stempelmekka bewundern.
Einfach traumhaft schön gestaltet.
Ich war und bin immer noch total begeistert. Ich danke dir auch noch vielmals für deine Geduld alles zu erklären. Ich habe wieder so viel neues gelernt und auch das colorieren von Gesichtern klappt durch deine wertvollen Tipps jetzt viel besser. Ganz liebe Knuddelgrüße herzlichst Silvi

Margreet zei

Schitterend....vooral het kleurwerk vind ik prachtig....ik denk alleen dat het vermelden van de gebruikte copics van de haren niet helemaal goed is gegaan????
xxx Margreet

emsiescreaties zei

Wat een beauty weer Diny!

Unknown zei

Wat een mooi kaartje weer Diny!