NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 24 september 2014

"'tis the season"

Vandaag is het mijn beurt om een kaartje te plaatsen. Eigenlijk was het de beurt van Alexandra maar we hebben in het begin van de maand even geruild. 
Bedankt Alexandra!

Ondanks een paar "heftige" weken, vader nog steeds ziekenhuis in, ziekenhuis uit en 2 weken geleden ook mijn "kindje" (rode kater van 20 jaar) laten inslapen, is er toch nog wat uit mijn handen gekomen. Ik hoop dat ik de komende tijd wat meer de rust kan vinden om te gaan kleuren.

Maar terug naar mijn kaartje. Ik ben helemaal met mijn kerstkaartjes bezig.
En ik vind de digi's van Tiddly ink zo super leuk, maar een nieuw gekocht. Deze heb ik afgedrukt op Cryogen White papier, heel mooi papier, met een glittertje erin en super om op te kleuren. Helaas niet in Nederland te koop, maar google en je vind een paar site's waar ze het verkopen.


Gebruikte materialen:
Cardstock : bazill
Design papier : MME Yoyous
Whimsy Holiday Ticket sentiment en ticket die
Scrapping cottage winterland holly die
Memory box Small blooming poinsetta die
Magnolia poinsetta die.


Copics:
Muts/zak : T5-E19-E07-R24
Jurk/vleugels : BG78-75-72-71(zelfgemaakt)-70
Laarzen/riem : T9-7-5-3
Hulst : R39-YG67-63-61
Haar: E29-25-31
Huid : E04-E11-21-00-000-R20

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

Geen opmerkingen: