NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 3 september 2014

Yes, officer?


Hallo Copic liefhebbers!

Sandra hier! Vandaag een iets ander kaartje dan jullie van mij gewend zijn. Ik heb altijd veel moeite met het maken van kaarten voor mannen, kennen jullie dat? Ik ben altijd bang om er te veel versiersels op te doen, waardoor het dan toch weer te vrouwelijk wordt. 
Het zal altijd wel lastig blijven, hihi!

Voor een jarige vriend, moest ik toch echt een mannenkaart maken, dus ik heb gekozen om een ondeugende dame te gebruiken.

Voor de vorm van mijn kaart heb ik weer een shape-art mal van Dutch Doobadoo gebruikt, ik kan haast niet meer zonder! Het designpapier is een scrap, die al jaren in mijn voorraad ligt, en ik moet jullie het merk verschuldigd blijven, sorry. Het blauw/wit geblokte lint heb ik van een vriendin gekregen.Deze prachtige dame is een digitale stempel van The Stamping Chef en natuurlijk heb ik mijn Copic Markers weer gebruikt.
Huid: E000, E00, E11, E13 en R20 voor de wangen
Haar: E13, E08, E09, E18
Ogen: E08, E09
Blauw: B93, B95, B97
Zwart: C3, C5, C7
Grijs: C1, C3
De stempel is uitgestanst met een ovale mal, en daarachter zit een mal van Noor Design. De tekst die ik heb gebruikt is van Noor Design, en vond ik perfect hierbij passen.Om mijn kaart rechtop te laten staan heb ik de kaartenstandaard van Noor Design uitgestanst en opgeplakt, dit werkt altijd erg goed.Dit was het weer voor vandaag, ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om een mannenkaart te maken!

Fijne dag verder!

Liefs, Sandra


3 opmerkingen:

Ellen H. zei

Wat leuk om deze Benelux blog te vinden!! Hebben jullie misschien een lijstje met online winkels in de Benelux voor Copic markers?

Diny Sprakel zei

Hallo Crafty EllenH, ik denk dat je beter zelf even kunt googlen. Je krijgt dan vanzelf de Belgische internet verkoopadressen. Veel succes daarbij. Groet Diny

Unknown zei

Wat een leuk kaartje! Menig man zou blij zijn met deze politieagente, toch?