NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 6 juni 2014

Don't worry Be happy!


Hallo copic fans,

Het is weer mijn beurt om jullie een kaartje te laten zien vandaag, het is er een geworden met een digi van Wee Stamps die blijven leuk. Ben begonnen met Papier van "Anthentique" uit de serie "Bundle" vind dit persoonlijk hele mooie blokjes.


Natuurlijk met de copic's aan de slag gegaan en de kleuren van het papier als uitgangspunt genomen maar een klein beetje roze moest er gewoon bij.


De tekst stempel is van "Magenta"verder de kaart afgemaakt met wat roosjes en deze voorzien van stickles, als laatste een paar blaadjes gestanst van "Tattered Lace"uit de blaadjes serie "Foliage" ook weer super serie.

De kleuren die ik gebruikt heb zijn :

Huid : R22 - R20 - E11 - E00 - E000
Haar : E37 - YR24 - Y26 - Y15 - Y21 - E50
Blauw : C7 - B06 - B04 - B02 - B00 - B000
Mandje : E49 - E47 - E44 - E43 - E42
Broek : N5 - N4 - N3 - N2 - N1 - N0
Bloemen : R89 - R85 - R83 - R81

Hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met dit kaartje, probeer allemaal van het mooie Pinksterweekend te genieten met dat mooie weer maar goed smeren als je de zon in gaat.

Prettig weekend.
3 opmerkingen:

Marian zei

Wat een mooie kaart!
Prachtige kleuren en mooi bewerkt
Je kaart is TOP
Groetjes

dieke zei

Wat een Prachtige kaart met zulk mooi kleurwerk!

groetjes van Dieke.

Unknown zei

Prachtig Wenda!