NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 13 juni 2014

Liefs xoxo

Goeiemorgen lieve Copic fans,

Vandaag mag ik mijn eerste kaartje aan jullie laten zien. Maar eerst zal ik me even voorstellen.
Ik ben Alexandra, ben 35 jaar, getrouwd en mag het team de aankomende tijd versterken.
In het dagelijks leven ben ik Klinisch Chemisch Analiste op een huisartsenlaboratorium. In mijn vrije uurtjes ben ik te vinden in mijn hobby kamer en met mooi weer aan mijn tuintafel met mijn Copics. Ik ben ongeveer 1,5 jaar geleden verslaafd geraakt aan het kleuren met Copic Markers. En het leuke is dat je elke keer weer wat nieuws bij leert. Hopelijk raken jullie geïnspireerd door de kaarten, projecten en tutorials die ik hier laat zien de aankomende tijd.

Dan hieronder mijn eerste kaartje. Ik heb gekozen voor de digi “I love Copics” van Heather Valentin. Ik vond hem wel toepasselijk om te gebruiken voor mijn eerste kaart hier op het Copic Marker Benelux Blog.


Voor de vorm van de kaart heb ik gebruik gemaakt van een Dutch Doobadoo shape art mal. Het kippengaas wat links achter de afbeelding vandaan komt is een stans van My Favorite Things (Chickenwire).


  De vlindertjes (bewerkt met bijpassende Copickleuren) en het hekje zijn van Unique en het achtergrondpapier is van Forever Friends.  


De kleuren die ik gebruikt heb zijn:
Shirt en schoenen:  R22-R21-R20
Broek: B05-B02-B00
Stift: W1-W0-W00-R22-R21-R20
Bord: W5-W3-W1-R22
Haar: E37-E35-E33-E31
Huid: E04-E01-E00-E000
Ogen: B18
Lippen: R27


Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren met mijn kaartje en bedankt voor jullie bezoekje.

2 opmerkingen:

Gertrude zei

Die Karte ist wunderschön, und sooooooooooo schön Coloriert
glg Gertrude

Diny Sprakel zei

Heel mooi gedaan, Alexandra. Dank je wel, groet Diny.