NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 19 mei 2014

Best Friends


Hallo copic's fans,

Het is vandaag weer mijn beurt om jullie een kaartje te laten zien, het is niet helemaal een kaartje geworden maar een flessen label die ik gemaakt heb via een mal van "Dutch Doobadoo" werkt heel handig.


Heb voor het design papier gekozen van "Graphic 45" uit de serie "Botanical Tea" deze heeft van die mooie zachte kleuren. (altijd een uitdaging voor mij )


De digi waar ik voor gekozen heb is van "Make it Crafty" kon weer lekker uit mijn bol gaan met het haar. Heb geen grijs tinten gebruikt deze keer om toch in de heldere en fellere kleuren te kunnen blijven.


Hier nog even een foto van de tekst die van "IndigoBlu " is, verder afgewerkt met wat bloemen, stickles en twee soorten blaadjes van "Tattered Lace" zo leuk op het papier staat ook zo'n mooi varen blad en dat komt zo weer terug in de bloemen.


De kleuren die ik heb gebruikt zijn :

Huid : E11 - E00 - E000
Haar : E37 - YR24 - Y26 - Y15 - E30
Blauw : B37 - B45 - B32 - B21
Roze : RV95 - R83 - R81 - RV10
Groen : YG17 - YG25 - YG23 - YG21

Hoop dat ik jullie toch weer heb kunnen inspireren met dit kaartje en hoop dat jullie ook lekker van het mooie weer kunnen genieten vandaag.


5 opmerkingen:

Marianne zei

Waanzinning mooi ingekleurd en perfect voor de tag and achtergrond die je hebt gebruikt.

Gea zei

mooi zeg! en je kleurwerk is weer fantastisch

Marian zei

Wat mooi groetjes

Unknown zei

Wat een gaaf cadeau om te geven zeg!

Natasja's Kaarten zei

Ohhhh wat heb je dit gaaf ingekleurd!

Gaaf hoor!

Groetjes, Natasja