NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 9 mei 2014

Even invallen

Hallo, 

jullie hadden vandaag een blogbericht van Astrid tegoed, maar ze is wat ziek, dus neem ik het over. Mag ik Astrid namens alle lezers van dit blog van harte beterschap wensen.
Ik ontdek nu pas (donderdagavond) dat er een berichtje moet komen. Gelukkig voor jullie, dit keer een kort verhaaltje.
Deze kaart had ik denk ik nog niet geplaatst, door de hoeveelheid blogs, ben ik af en toe het spoor bijster, dus vergeef me als ik het mis heb.


De basis is gemaakt van kraftpapier , de achtergrond een wit velletje bewerkt met de airbrush en copickleurtjes. Zien jullie die mooie maskers van Dutch Doobadoo, ze zijn zo fijn in combinatie met je Copics.


De muziekstempels en stansen zijn van Noor!Design. Ik heb niet meer paraat met welke kleuren ik gewerkt heb, maar je kunt in principe elke kleurgroep hiervoor gebruiken.


Twee rolletjes oud muziekpapier, passen wel bij dit thema.


Omdat ik die kleiframes zo leuk vind, heb ik op deze kaart een vogeltje erin geplakt.
Wisten jullie trouwens dat de vogeltjes gratis te downloaden zijn op mijn priveblog, hier!
NU ga ik ook het songfestival kijken.
Groet Diny


2 opmerkingen:

Alexandra van den Berg-Verhoeven zei

Heel mooi gedaan Diny.
lieve groetjes Alexandra

Unknown zei

Prachtig Diny!