NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 15 november 2013

Winter days

Er ligt dan welliswaar nog geen sneeuw buiten (een paar jaar geleden al wel rond deze tijd!) maar de kerst nadert met rasse schreden... Tijd voor nog een kerstkaart dus!
 Een Magnoliaplaatje, Tilda met een arm vol amaryllissen. In het envelopje een tag (Magnolia stans) met een stempel daarop van Joy!.
Haar vestje heb ik met stippen ingekleurd om een bonteffect te creëren.
Dit zijn de Copic kleurnummers die ik heb gebruikt:
huid: E13, 11, 00, 0000, R22
haar, vest en schoenen: E49, 47, 44, 43, 42
jurk en maillot: BG78, 75, 72, 70
amaryllis: R89, 29, 27, YG99, 97, 95
achtergrond: W5, 3, 1, 0
Deze hartjes heb ik gemaakt met een stans van Marianne Design en daarna gevlochten. De kerstboom en de witte ijsster zijn ook gemaakt met MD stansen. De kerstboom is bewerkt met Puffy Velvet en de heattool.
Dan nog een persoonlijke noot; dit is mijn laatste bijdrage voor het Copic Marker Benelux blog. Ik heb een jaar lang mogen meedraaien in dit leuke team, maar heb nu besloten mijn energie weer in andere dingen te steken. Vanaf deze plek wil ik mijn teammaatjes bedanken voor de fijne tijd. En natuurlijk jullie als lezers van dit blog, voor jullie bezoekjes en leuke reacties! :-)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

een zeer mooie kaart!!!!
zo mooi ingekleurd!!

Unknown zei

Prachtig!

Chris_P zei

This is just gorgeous!! So beautiful!