NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 20 november 2013

Christmas with Peaceful Tilda

Goedemorgen allemaal,

Vandaag is het weer de beurt aan mij, Mieke, een kaart aan jullie te laten zien en dat doe ik nog altijd met veel plezier!

Zoals bijna iedereen ben ook ik in de ban van de kerstkaart. Ik heb Peaceful Tilda uit de nieuwe kerstserie Magnolia gekozen om te kleuren, het leukste proces van het maken van een kaart als je het mij vraagt. 


Het gebruikte design papier komt uit de wintercollectie van vorig jaar en is nog altijd even mooi als in 2012:-) Alle randen  zijn bewerkt met distress inkt en als je goed kijkt zie je dat ik een randje heb genaaid met de hand naaimachine van Joy!

De kerstbomen zijn gemaakt met een mal van Lea'bilities en ik ben er helemaal fan van, ze zijn ontzettend gedetailleerd en simpel in een kleiner formaat te knippen.De door mij gebruikte copic markers zijn:

Huid: E0000, E000, E00, E11 en E13
Haar: Y00, Y21, Yr23, E33, E37
Vlam: Y0000, Y00, Y21 en YR21
Jurk: C00, C0, C1 en C3
Mand: E42, E44 en E47


Hier zie je een stukje van de klok van Tim Holtz gestanst uit kraft en daarna bewerkt met Frantage, ook de lantaarn hieronder is daarmee bewerkt. Om het 'lamp' effect beter te laten uitkomen heb ik achter de raampjes een stukje vellum geplakt. 


De kleine takjes zijn gemaakt met een mal van Memory Box en daarna bewerkt met Gesso, zo ook de denneappeltjes.Dit was het weer voor deze keer! Alvast bedankt voor jullie reactie's en als er vragen zijn, stel ze gerust!