NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 25 oktober 2013

It's your birthday !


Hallo copic fans,

Hier weer een kaartje van mij en het is een snel kaartje geworden want Rob kwam gisteren uit z'n werk en vroeg of ik nog een kaart had voor een collega.
Nou nee dus maar ik maak nog wel even wat want ze krijgen altijd allemaal een kaartje van ons, Het is iemand die van oude auto's houd en ook iemand die altijd te laat op een afspraak is van daar de keuze van de kaart.
De achtergrond heb ik gespoten met de air-brush, de klok heb ik weer door de melting pot gehaald en gekleurd met Perfect pearls, de kaart is weer afgewerkt met wat radartjes die ook weer gegoten zijn in de melting pot.


Als afdrukje heb ik  gekozen voor een stempel van Magnolia uit een al eerdere serie, hij is uit Cuba en daar heb je nu eenmaal oude auto's, het is niet goed te zien op de foto maar de auto glimt helemaal want daar heb ik heel dun met een penseel over gestreken met Liquid Pearls Platinum en dat geeft een heel mooi effect.


Blauw : C5 - B14 - B12 - B41
Banden : W10 - W9 - W7 - W6 - W4 
Grijs : 110 - C9 - C7 - C5 - C3

Hoop dat ik jullie toch heb kunnen inspireren met deze snelle kaart