NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 21 november 2012

Wishing you a Magical birthday



Goedemorgen allemaal,

Vandaag is de dag aangebroken dat ik jullie mijn laatste kaartje als Designer laat zien op het Copic Marker Beneluxblog. Mijn half jaar zit er op! Goh, wat is de tijd toch snel gegaan! Ik heb enorm veel geleerd tijdens dit inspirerende half jaar en natuurlijk ook van het CMB-Designteam! Dames, heel erg bedankt dat ik hier deel van uit heb mogen maken! Ik vond het echt een eer om tijdelijk bij zo'n geweldig team te mogen horen.

Nu uiteraard over naar mijn kaart: dit keer heb ik het eens over een heel andere boeg gegooid en een (digi)stempel van Cuddly Buddly gebruikt en deze heet Toby Tumble Special Friends.

Ik heb gebruik gemaakt van Cardstock en het designpapier van Maja - Walking the forest en uitermate geschikt voor dit herfstkaartje.... Ik heb de stempel ingekleurd en daarna gemaskerd om vervolgens de achtergrond te airbrushen om wolken te creëeren. De afbeelding heb ik uiteindelijk in de Nestabilitie geplakt voor een mooie sierrand.

De bloemen zijn van Wild Orchid Craft en de bladstans is van Magnolia. De vlinders zijn van Nellie Snellen en daarop heb ik ook wat parelpen gedaan. De tekststempel is van Lily of the Valley. Uiteindelijk heb ik wat lint uit eigen voorraard gespannen en daarover heen wat touw en natuurlijk een bedeltje van ook een zonnebloem. Mijn afdrukje heb ik ingekleurd met de copic markers en hieronder een close-up en de kleurnummers die ik gebruikt heb:


Toby: E31,33,35,37
Paddestoel: E41, 42, 43, 44
Zonnebloem: YR21, 23, 24, E35, 37
Truitje: B91, 93, 95, YR14,E97
Vlinder: B91,93,95, Y21
Blad en gras: YG93,95,97
Achtergrond airbrush: B01

Ik hoop dat jullie mijn kaartje mooi vinden en dat ik jullie hiermee voor de laatste keer heb mogen boeien! Ik wil iedereen hartelijk danken voor alle lieve reacties die ik heb mogen ontvangen op mijn kaarten en tutorials en ik hoop dat ik een inspirerende bijdrage heb mogen leveren aan het werken met onze geliefde copic markers!

Lieve groetjes, Chantal

6 opmerkingen:

Marga50 zei

Wowwwwwwww Chantal, wat een geweldige gave kaart heb je gemaakt en supermooi ingekleurd. Jammer dat dit je laatste kaart is als designer van deze club.Ik kijk altijd met plezier naar jouw mooie kaarten. Lieve groetjes Marga.

rian zei

wat een mooi kaartje chantal, we gaan je missen hoor.
groetjes rian

Margreet zei

Wat een super mooi kaartje
En wat een prachtige kleuren.
Jammer dat het je laatste kaartje hier op het blog is.
Maar neem regelmatig een kijkje op je blog en op Clubs.
Groetjes Margreet

Unknown zei

Het is een heel mooi kaart geworden
Inderdaad wat vliegt de tijd toch snel
Bedankt om jou mooie kaarten te mogen bewonderen
Ik wens jou nog veel plezier met jou hobby
Marcelline

Wenda zei

Super kaartje is het weer geworden Chantal heel mooi, jammer dat je gaat maar ik hou je blog in de gaten hoor.

Liefs Wenda

Dobra zei

This is just gorgeous. Love the image and the colouring is yet again fabulous.