NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 14 november 2012

Snow Blower


Hallo allemaal,
Vandaag is weer mijn beurt om jullie een kaartje te laten zien en het is 'Snow Blower' geworden, een digi van Saturated Canary. Ik heb zoveel mogelijk blauw/wit aangehouden om het geheel een koud winters sfeertje te geven.
 

Het piepschuimstrengetje was oorspronkelijk wit. Dit heb ik met panpastels zachtjes met een spons blauw gemaakt en daarna met glimmermist Pearl gefixeerd. De poinsetta's zijn van WOC en heb ik bewerkt met stickles en eisskristall. Dat laatste geeft een heel leuk bevroren effect vind ik zelf.


Wat die olifant daar in de sneeuw doet.... Geen idee! Maar het is toch een leuk stel zo samen. De achtergrond heb ik met een lichtblauwe panpastel bewerkt omdat het anders te wit werd.
Tot slot hieronder nog een foto van de gebruikte copic markers.

 
Dit was mijn laatste bijdrage voor dit jaar. De termijn zit er voor mij op en wat is dat half jaar omgevlogen! Ik heb ervan genoten om dit te mogen doen en wil jullie de volgsters bedanken voor de leuke reacties die ik steeds mocht ontvangen en mijn DT-collega's ook bedankt natuurlijk! Het was een geweldige ervaring :)
Groetjes, Samantha

9 opmerkingen:

celia zei

Geweldig mooi gedaan! Knappe kleuren en schitterend ingekleurd!!!!
Veel liefs,

Margreet zei

Wat een super mooie kaart.
En prachtige kleuren
Groetjes Margreet

Jenny zei

What lovely soft colours and fabulous colouring. Love it! x

Frouwkje zei

Supergave kaart Samantha!! T'is ook weer een hele leuke digi hé? De parelstipjes en parelsnoertje er naast vind ik ook erg leuk!
Liefs, Frouwkje

jolanda zei

heel mooi lief kaartje

Chantal zei

in één woord: GEWELDIG Samantha!

Yvonne zei

Hartstikke mooi Samantha!
liefs Yvonne

tanja zei

Wat een super mooie kaart.
En prachtige kleuren

Marie-Anne zei

Ohw, die is leuk.

Marie-Anne