NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 30 november 2012

Van harte Gefeliciteerd!Hallo bloglezer,
Wat een ontzettend lieve en mooie reacties op mijn tutorial van afgelopen zondag! Dank jullie allemaal daarvoor! Heel fijn om terug te lezen dat dit soort tutorials gewaardeerd worden, er gaat een hoop tijd en energie in zitten. Ik hoop over een tijdje jullie weer te kunnen verrassen met een mooie tutorial.

Vandaag heb ik weer een kaart gemaakt, heb hiervoor de afbeelding van Wild Rose Studio gebruikt. Vind het zo'n lieve stempeltjes! Het achtergrond papier met de ballonnen is ook van dit merk.

het frame achter de stempel heb ik uitgestanst en daarna bewerkt met PanPastels, Het werkt zo leuk in combinatie met de Copics. Ik heb uiteraard een maskertje over de afbeelding gelegd en daarna de achtergrond gekleurd, als je heel voorzichtig bent en werkt met een tool dan kun je misschien ook de pan pastel aanbrengen rondom je afbeelding zonder deze af te schermen... ik durfde dat niet aan...

Verder is de kaart afgewerkt met een roosje, wat bloemetjes en uitgestanste blaadjes. ik vind het een schattig kaartje voor een babytje!


De gebruikte kleuren zijn:
Olifant : N0, N1, N3, N4
kadoo: BV00, Bv02, Bv01, BV02, BV04
Strik: R59, R56, en de wangetjes R20De komende maand doe ik het lekker even rustig aan, jullie zien mij wel weer terug met mijn kaarten in januari hier op het blog. Bedankt voor alle reacties afgelopen jaar, en ik wens jullie vast hele fijne feestdagen en een goed begin van 2013. Tot volgend jaar!

Groetjes Brenda

3 opmerkingen:

Margreet zei

Wat een prachtig kaart.
En hele mooie kleuren prachtig bij het papier
Fijne feestdagen
Groetjes Margreet

Heidie zei

Wat een mooie kaart. En alvast fijne feestdagen!

liefs Heidie

Frouwke zei

oh wat mooi, en zo lief gekleurd!
grts
frouwke