NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 23 november 2012

It's the most wonderful time of the yearHallo copic fans,

Het is weer mijn beurt om jullie vandaag een kaartje te laten zien en het is een kerst kaartje geworden met een afdrukje van "Sureya". Het is natuurlijk niet echt een kerst afdrukje maar er zijn toch wel mensen in mijn omgeving die waarderen.
De kaart is afgewerkt met sneeuw sterren van een stans van Tim Holtz en de rol roosjes zijn van een stans van MFT, verder wat blaadjes en gekleurd ijzerdraad.


Het afdrukje is er echt wel weer een voor mij met al die plooitjes en laagjes, voor het rood zijn 6 kleuren gebruikt en hoe smal het plooitje ook is ik blijf deze 6 kleuren gebruiken. Het afdrukje is 10 bij 7 cm nou ben ik benieuwd of jullie weten hoe lang ik hier over gedaan heb om het afdrukje te kleuren? Doe een gok.


Gebruikte kleuren zijn :

Huid : R22 - R20 - E11 - E00 - E000
Haar : E59 - E37 - YR24 - E35 - E33 - Y21 - Y00
Jurk : C7 - C5 - R59 - R29 - R24 - R22
Schoenen : C7 - C5 - C3 - C1

Hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart en lees graag jullie reacties.

Liefs Wenda 

5 opmerkingen:

freak of nature zei

amaai wat een kleurtalent! mega sjiek!
goh ik weet niet hoe lang jij gekleurd hebt, maar als ik dit zou moeten doen zou ik waarschijnlijk ne dag werk hebben aan het kleuren alleen al
mooie creatie, proficiat

Hellma zei

Amazing.

Yvonne zei

Wow, dit is wel zo vreselijk mooi!!!
liefs Yvonne

Frouwkje zei

Prachtig Wenda!! Weer zo onwijs mooi gekleurd!
Liefs, Frouwkje

Margo zei

Hoi Wenda,
ik weet dat jij je helemaal kan uitleven in het kleuren, ik gok dat je er toch een uur of 6 aan gespendeerd hebt, maar het resultaat is het meer dan waard !
Ik vraag me af, als je de donkere stukken in de plooien aanbrengt, doe je dat dan nadat je de plooi als met andere kleuren gradaties hebt gegeven ? Echt het allerdonkerste bedoel ik dan he !
Ik blijf het in ieder geval ontzettend knap vinden, maar ja, je wist al dat ik een fan ben van je kleurwerk he :)
Liefs
Margo