NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 24 oktober 2012

Rockstar!
Hoi allemaal,
wat een heerlijk weer nog afgelopen week he! En vooral gisteren, lekker  genieten van al die mooie herfstkleuren, of gewoon nog even een boekje lezen en genieten van het warme zonnetje.
Meestal als ik buiten zit hoor ik in de buurt een buurjongen spelen op zijn drumstel, ikzelf heb het vroeger ook altijd gedaan, vond het heerlijk om me op het drumstel uit te leven. Vind het dus ook helemaal niet erg om op de achtergrond hem te horen drummen...

Ik heb daarom geïnspireerd door de klanken van de drums van mijn buurjongen deze mooie stempel van KennyK gekleurd. Ik heb de stempel voorzien van een mooie airbrush achtergrond, hoe ik deze gemaakt heb zien je zondag in de tutorial.

De sterren heb ik gemaakt met vormpjes waar je heel makkelijk de rode ster in kan schuiven en daarna dichtdrukt met een soort van drukpers zodat het papier mooi strak in de mal komt zitten. Het is al heel oud, ligt al lang in de kast, maar ik vond het prima passen bij deze kaart. Omdat het plaatje zelf al vrij druk is heb ik bewust de kaart heel rustig gehouden, vind hem prima zo. Ik heb het drumstel voorzien van de Spica pen glitters, die zie je op de foto niet maar in het echt glinstert de kaart heel mooi.

De gebruikte kleuren zijn:
Drumstel en hoofddoek: R59, R46 en R17
Tshirt: BG72, BG75 en BG78
Metaal en bril: N1, N2, N3, N5, N6, N7 en N9
Huid: E000, 00, E01, E11, E13
Haren en broek: E13, E15 E18 en E19
Bekkens: E30, E33, E55, E70, Y26
Tong en lippen en wangen: R20 en R22


Ik hoop dat jullie de kaart mooi vinden, ben heel benieuwd naar de reacties. Zondag zie je dus de tutorial van de achtergrond. Bedankt voor je reacties en tot snel.


Groetjes Brenda

7 opmerkingen:

Sinikka zei

een erg cool kaartje. De digi is super en zo leuk gedaan met alle sterren.
Gr. Sinikka

Relinde Scheepers zei

super kaartje!erg leuk.

groetjes Relinde

Dina zei

wauh supper is die

Heidie zei

wat een coole kaart heb je gemaakt.

liefs Heidie

rian zei

wauw wat een gave kaart is dit lekker stoer. ik kan niet wachten tot zondag voor de achtergrond

groetjes rian

Marion zei

Gaaf kaartje !

Groetjes Marion

Chantal zei

Wat een stoere kaart Brenda! Superssssgaaf!