NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 8 oktober 2012

Trimming the tree

Hallo allemaal,
Vandaag is het weer mijn beurt om een kaartje te showen en ik ben al helemaal in kerstsfeer!
Het meisje is een rubberen stempel van Saturated Canary 'Trimming the tree'. Helemaal leuk voor de kerst. Persoonlijk vind ik het altijd een geweldige tijd om daar kaartjes voor te maken.
Ik heb de meer traditionele kerstkleuren gebruikt (groen/rood/wit/goud) want dat vind ik zelf erg mooi. Designblokjes hiervoor zijn momenteel ook overal te vinden. De designpapiertjes die ik heb gebruikt komen zijn nieuw van Pion.
De geweldige hulsttakjesstans is van Marianne Design en tjonge dat ding stanst en embost super. De rode besjes zijn pareltjes van Joy.
Het is bijna niet te zien, maar behalve het groene tule heb ik ook nog wit kant met gouddraad eronder zitten. Ik heb een dubbele strik gemaakt anders zie je zo weinig van het tule. Eronder nog een mooi kerstboombedeltje. De corner is van Make it Crafty en heb ik bewerkt met distress inkt 'walnut stain'.
Een teksttempeltje op Kraft en zoals alle randen zijn bewerkt met distress inkt, zo dus ook het labeltje. Hier en daar wat gouden plakpareltjes en wat gaasverband achter de cirkel. Op deze foto is het prachtige designpapier wat beter te zien.
Nog een closeup van het meisje met kerstboom en hieronder een foto van de gebruikte markers.
Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn kerstkaart vinden en of jullie ook al in de stemming zijn voor kerstkaarten. Bedankt voor je bezoek aan het Copic Blog en ik lees jullie reacties met veel plezier!
Groetjes, Samantha

6 opmerkingen:

Hetty zei

Heel mooi! Prachtig ingekleurd.

Chantal zei

Wauw wauw wauw Samantha! Wat is dit supermooi!

Frouwke zei

Mooi kaartje, ik ben steeds verwondert over hoeveel verschillende kleuren er in één stempeltje gaan :-)
grts
frouwke

Lydia Boode zei

je kaart is prachtig geworden. En ook weer schitterend gekleurd.
Hugs'
Lydia

Margreet zei

Wat een prachtig kaartje
Groetjes Margreet

arjette zei

Wooowwww wat schitterend zeg!!! Wat een leuke stempel is dat!

gr. arjette.