NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 15 oktober 2012

Merry Christmas HouseHoi allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer (hopelijk) inspireren met een nieuwe creatie en dit keer heb ik gekozen om een kersthuisje te laten zien. Onlangs heb ik een candy gewonnen waarbij ik een groot aantal patronen thuis gestuurd kreeg en één ervan is dus dit kersthuis. Het is helemaal van papier.

Ik heb gebruik gemaakt van wit cardstock en daarna het prachtige Pion Designpapier Father Christmas. De stempels zijn van de laatste collectie van Magnolia A Christmas Story.Ik heb de volgende stansen gebruikt: Memory Box hertjes, Magnolia Lovely fence, Marianne Design kerstboom, Marianne Design klimop en vogel en de pons van Martha Stewart gras.


Ik heb ook getracht het te laten sneeuwen en met de Liquid applique dus sneeuw aangebracht op de daken van het huis en rondom het huis...


De poinsetta's zijn van Wild Orchid Craft, maar waren oorspronkelijk wit. Ik heb deze ingekleurd met mijn copic markers E42 en E07 om de kleuren te laten passen bij het tafereeltje.Hieronder heb ik uiteraard nog even een close-up van de gekleurde afdrukjes. Ik heb de volgende copic-nummers gebruikt:
Huid: E000,00,01,RV21
Haar Tilda: E15,17,18
Haar Edwin: E23,25,27
Groen: YG91,93, G85
Rood: E04,07,08
Creme: E30,50,81
Zak met cadeautjes: E23,25,27Ik hoop dat jullie dit een leuk project vinden en ik wens jullie allemaal nog een fijne dag!Lieve groetjes, Chantal

7 opmerkingen:

Ankie vd Polder zei

Wat een leuk huisje en wat heb je dat mooi gemaakt. Groetjes, Ankie

Marga50 zei

Woww Chantal wat een prachtige kersthuis heb je gemaakt met hele leuke afdrukjes en details en schitterend mooi ingekleurd. Super.!!
Fijne dag, groetjes Marga.

corryskaart zei

hoi chantal
zit echt met open mond te kijken naar je prachtige creatie,zo leuk bewerkt aan alle kanten, echt een juweeltje!
groetjes van corry

Margreet zei

Wat een prachtig huisje en super leuke magnolia's en prachtige kleuren
Groetjes Margreet

Tinie zei

Wat een bijzondere mooie creaties, super zeg, wat mag je hier trots op zijn!!!

Groetjes Tinie

Hetty zei

Wat ontzettend mooi gemaakt! Heel mooi uitgewerkt!

Frouwke zei

Prachtig, heel knap gedaan!
grts
frouwke