NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 1 augustus 2012

Tilda's Sewing room


Dag allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer een creatie van mij laten zien en ik heb laatst in blogland een Zigzagkaartje gezien die ik zo mooi vond, dat ik het ook eens wilde proberen. De inspiratie had ik meteen, want wilde er een naaikamertje van maken voor Tilda. Op deze onderstaande kaart zie je hoe de kaart nog gesloten is. Ik heb een sierband om de kaart gemaakt die je eraf kunt halen en zo de kaart kan openen. Op deze gesloten kaart zie je ook heel goed het zigzagmodel.


Het designpapier is van Magnolia, één van de oudere collecties en die met de rozen is uit de collectie van Summer Memories. Voor de sierrand heb ik een doily-lace pons gebruikt. Als je dus de sierband eraf haalt, krijg je onderstaand model:


Tilda (Tilda makes a blueberry blanket) zit in haar kamertje met haar paspop naast haar waar ze het rokje al klaar heeft en nu dus met een dekentje bezig is. Op de twee buitenste stukken zitten klosjes van kraftpapier met scrappersfloss, bedeltje met knoopjes en een speldje. Bovenin heb ik kant en en een strik en daaraan een bedeltje met een schaar geplakt. Op de sierband hiervoor zie je ook nog een bedel met een naaimachine. Het "flapje" waar Tilda zit, kan nog omhoog en daar zit dus nog een geheim vakje en staat ook nog een tekst, maar ik ben vergeten dit te fotograferen (oeps).

Voor Tilda heb ik uiteraard weer gebruik gemaakt van mijn Copic markers en hieronder een close-up van mijn afdrukje:

Huid: E000 - E00 - E01 - RV21
Haar: YR20 - YR21 - E35 - E33 - E31
Kleding roze/paars: R81 - R83 - R85 - R56
Kleding groen/kussen: BG90 - BG93 - BG96 - N1


Ik heb mijn randjes beïnkt met distress inkt en ik heb de kaart verder versierd met een labeltje (met daaraan weer een bedeltje van een klosje garen), bloemen en swirls. Ik heb Tilda op een stukje kant laten zitten.


Ik ben benieuwd wat jullie van mijn zigzagkaartje vinden en ik bedank jullie alvast voor jullie bezoekje naar ons blog wederom. Allemaal een fijne dag gewenst en tot de volgende post!

Lieve groetjes, Chantal

13 opmerkingen:

Marga50 zei

Wauwwwwwwwwww Schitterend mooie kaart heb je gemaakt Chantal, met mooi passend papier en super ingekleurd.Groetjes Marga.

PaperDaisies zei

Stunning stunning stunning. It is just perfect

Margreet zei

Wat een super mooi kaartje.
En een prachtig model kaart
Groetjes Margreet

celia zei

Ooooh ik vind het weer een super kaartje geworden....prachtige kleuren, mooi papier en geweldig ingekleurd!!!!!! Proficiat!
Liefs, Celia.

Unknown zei

Wow I never see a gorgeous creation. I love all details about this beautiful scene. The colours are fantastic and The coloration of Tilda's stamp is wonderful.
Francy

corryskaart zei

hoi chantal
wat een geweldig mooie kaart ,je komt ogen tekort om alles te bewonderen:-))
groetjes van corry

Diny Sprakel zei

Wat een mooie uitwerking, past bij mijn sleutels, deze moet ik toch ook nog maken. Staat leuk op mijn demotafel, bedankt voor het idee, Wat veel werk!Groet Diny

marian zei

Hallo Chantal,
Geweldig deze kaart. Wat een leuk idee dat naaikamertje en ook weer super uitgewerkt.
Groetjes van marian.

Frouwke zei

wow die is geweldig mooi!
grts
frouwke

Yvonne B zei

Wat een super leuk idee zeg en ontzettend mooi heel bijzonder

Yvonne zei

Alweer zo'n geweldig mooie creatie Chantal, echt prachtig!
liefs Yvonne

Chantal zei

Bedankt voor al jullie lieve reacties.

Diaan zei

Hoi Chantal, wat een gave kaart! Wat een werk. Het is een plaatje om naar te kijken