NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 9 maart 2012

A Mother is someone....


Hallo bloglezers,
Dat je ook wel eens wat anders kan doen dan het inkleuren van afbeeldingen met je Copics, dat wil ik jullie vandaag graag laten zien.


Ik heb op mijn gemak deze leuke stempel ingekleurd. En toen ik helemaal klaar was heb ik hem van aan afstand besproeid met de activator van Copics. Daarna stempel je op het papier waar je de afdruk wilt hebben. en zo maak je op een hele leuke manier je eigen design papiertje.Uiteraard kun je iedere willekeurige stempel hiervoor gebruiken.
De tekst die ik gebruikt heb, komt van een Rub-on set van Melissa Frances.


Je ziet dat ik bij het kiezen van mijn markers, heb gekozen voor markers, waarbij het kleurnummer eindigt op een 9, dat wil zeggen dat het markers zijn die in hun groep de donkerst zijn. Kies je op deze manier je markers, dan weet je zeker dat ze allemaal even sterk overkomen op je gestempelde afbeelding.
Maak de stempel na gebruik schoon met de activator en een doekje of eren stuk papier, reinig hem daarna nog met een stempelreiniger om hem te beschermen tegen uitdrogen.
Mochten jullie vragen hebben dan kun je die altijd onder dit bericht achter laten, en dan krijg je zo spoedig mogelijk antwoord.


X

Erna

9 opmerkingen:

Lia zei

Wat heb je dat leuk gedaan,
groetjes Lia

Prettypresents zei

Erna wat een beauty heb je weer gemaakt. Ik blijf het leuk vinden om te zien hoe er naast het inkleuren met copics ook andere manieren zijn om kaarten te maken. Bedankt voor de nodige inspiratie voor dit komende weekend.

Groetjes,
Nanda

Diny Sprakel zei

Hallo Erna, wat een mooie kaart, fijn dat je ons ideeen geeft om anders met dd Copics te werken. Groet Diny

Marian zei

Wat een idee heel mooi resultaat zo
Groetjes

Tinie zei

Heel erg gaaf zeg!! Zo blijven we ook maar doorgaan met onze hobby, super idee!!!

Groetjes Tinie

Hetty zei

Heel erg leuk dit! Leuk om te zien wat je nog meer kan met je markers!

Frouwke zei

Weer een heel leuk idee!

Gerrittina zei

Wat een leuk idee. Bedankt voor de tip.

Gr.GZ

Cathy zei

Prachtig!!! Bedankt voor de tip!