NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 9 februari 2011

Nieuwe challenge

Voor de nieuwe challenge hadden we twee ideeen. Eerst dachten we aan Valentijn, maar dat is al vrij binnenkort  en dan zijn de mogelijkheden weer wat beperkt. Het tweede idee is Carnaval en die is het geworden. Dus alles wat je maar te binnen schiet bij Carnaval kun je in je project/kaart verwerken. Natuurlijk wel met het gebruik van Copic produkten.
Wij hopen dat onze ogen aan het einde van deze challenge lekker vermoeid zijn van de leuke en kleurige dingen die jullie ons toesturen en waar wij weer een winnaar uit mogen kiezen. Zoals altijd veel succes en misschien een goede tip, maak het voor de Carnaval en niet tijdens.
Deze challeng loopt t/m zondag 13 Maart.


Het bericht van de candy laten we toch naar beneden zakken, wij vinden het zo ongezellig staan als je het blog opent en nooit wat nieuws ziet staan. 
Uiteraard loopt die gewoon door dus voor nieuwe bezoekers ga even hier kijken en meld je aan voor deze te gekke candy.

1 opmerking:

Desirée-ScrapDees zei

nou ik heb zo'n vermoeden dat de creatie tijdens de carnaval heel creatief zullen zijn hihi