NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zondag 24 april 2016

Let the Adventure begin ...


Hallo copic fan,

Vandaag heb ik (Wenda) weer een kaartje voor je, het uitgangspunt van deze kaart is het papier geweest. Het komt uit een blokje van "Graphic 45 - Cityshapes collection" persoonlijk vind ik het heel mooi papier maar toch altijd met eigen kleuren die moeilijk te combineren zijn maar dit blokje is super voor mannen kaarten. Met het toch wat ouderwetse achtergrond wist ik gelijk dat ik deze digi van "Kenny  K."ging gebruiken vond het er wel heel goed bij passen, daar het een mannen kaart is heb ik alleen een paar stukjes uit verschillend papier gesneden om de kaart af te maken.


Hier boven twee de zelfde foto's de ene is al uit geknipt en op de kaart geplakt en de andere heb ik gemaakt voor het uit knippen om het afdrukje wat duidelijker te laten zien na het inkleuren.
Voor mijn doen niet veel kleuren gebruikt, heb gekozen om vooral het oranje/bruin en het zwart te gebruiken uit het design papier. Was even zoeken maar vind het weer een mooie combinatie geworden voor een mannen kaart.
  

Gebruikte kleuren zijn : 
Huid : R22 - R20 - E11 - E00 - E000
Haar - E37 - YR24 - Y26 - Y15 - Y21
Oranje / Bruin : E29 - E19 - E08 - YR18 - YR16
Zwart : N10 - N8 - N6 - N5 - N4 - N3

Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met deze kaart .
 

1 opmerking:

Juanita zei

Fantastisch Wenda!!
Mooi gekleurd en de kaart zelf, geweldig!