NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 27 januari 2016

Don op de skateboard.


Goedemorgen allemaal,

De week gaat alweer doormidden vandaag en we gaan hard naar het einde van de maand. Dan is ook de kop van 2016 er weer af. Vinden jullie ook dat het allemaal zo snel gaat?Vandaag heb ik een kaart voor jullie met een stempel van Don & Daisy - Don is skating.
Mijn zoon vond het tijd voor een jongenskaart en was helemaal blij toen hij zag dat zijn mama een stempeltje had met de tekst: Vet cool! 


Een jongenskaart, ik ben er zo slecht in...haha! Voor mijn gevoel kan ik er zo weinig leuks op kwijt, want het moet natuurlijk wel 'jongensproof' blijven.

Het design papier komt uit een ouder blokje van Maja Design - Life by the sea.


De door mij gebruikte copic markers zijn:

Huid - E0000, E000, E00, E21 en E11
Haar - E13, E15, E19 en E09
Broek - B21, B23, B24 en B26
Shirt - R14, R24, R29 en R39
B60, B21 en B23
Skateboard - C2, C4 en C6
Grond - E30, E31 en E33
Lucht - B60, B41, B32 en B34


Ik heb één van de nieuwste mallen van Joy craft gebruikt, toen ik hem zag wist ik: Die wil ik:-)
Het is een set van 4 mallen (ik heb er twee gebruikt) en Don past weer precies in het vierkante kader, leuk leuk leuk...


Met een mal van Tim Holtz - Star Cluster heb ik uit papier met jute structuur de leuke sterren rand gestanst. Lekker stoer!

Verder alléén wat houten knoopjes, rood lintje met knoop en een tekstje en daar heb ik het maar bij gelaten. 

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe en tot de volgende keer!

Geen opmerkingen: